MiniGP Cup

Μετά την συμπλήρωση και της πενταετίας, ο αθλητικός σύλλογος «ΑΡΗΣ» ανακοινώνει την 6η έκδοση του αναπτυξιακού θεσμού που ίδρυσε και καθιέρωσε, του MiniGP Cup 2018.

Αποτελέσματα

supporters

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, το μοναδικό MiniGP Cup μπαίνει στο 2ο «λιμάνι» του, την παραθαλάσσια πίστα της Πάχης των Μεγάρων. Εκεί τα φοβερά, δυναμικά και θεαματικά παιδιά του θεσμού θα πάρουν την δεύτερη γενναία δόση εμπειριών και συναισθημάτων και φυσικά θα φέρουν, όπως πάντα, ακόμα ένα κύμα αισιοδοξίας σε όλους μας. Το σημαντικό στοιχείο της 7ης περιόδου διεξαγωγής του MiniGP Cup είναι η παρουσία νέων αθλητών και αθλητριών, παιδιών που σίγουρα θα μας απασχολήσουν ευχάριστα στο μέλλον.

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, το μοναδικό MiniGP Cup μπαίνει στο 2ο «λιμάνι» του, την παραθαλάσσια πίστα της Πάχης των Μεγάρων

Mavropoulos Antoniou FasoulakisΕκεί τα φοβερά, δυναμικά και θεαματικά παιδιά του θεσμού θα πάρουν την δεύτερη γενναία δόση εμπειριών και συναισθημάτων και φυσικά θα φέρουν, όπως πάντα, ακόμα ένα κύμα αισιοδοξίας σε όλους μας. Το σημαντικό στοιχείο της 7ης περιόδου διεξαγωγής του MiniGP Cup είναι η παρουσία νέων αθλητών και αθλητριών, παιδιών που σίγουρα θα μας απασχολήσουν ευχάριστα στο μέλλον.

Νέα μορφή πραγμάτων στην Πάτρα.
Εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα στα Μέγαρα, αξίζει να θυμηθούμε τι έγινε στο 1ο αγώνα της χρονιάς, στις 21/7/19 στην επανακάμψασα Αχαϊκή πίστας της Kartmania.

Στην Πάτρα λοιπόν στην κατηγορία KidGP1 ο Σαράντης Γεωργιάδης (ΟΔΜΑΑ, IMR) χρησιμοποίησε την (ελάχιστη εμπειρία του και κερδίζοντας το β’ σκέλος του αγώνα (πρώτη νίκη του!), πήρε την άτυπη νίκη ημέρας από τον δυναμικό πρωτοεμφανιζόμενο Νίκο Πιρπιλίδης (ΑΣ Πήγασος, IMR) ο οποίος είχε κερδίσει το α’ σκέλος αφήνοντας τα πάντα ανοικτά για την συνέχεια της χρονιάς. Η νεαρή Τριπολιτσιώτισσα, η Ιωάννα Κοράκη (ΑΡΗΣ, IMR) απόλαυσε την 1η της ασφάλτινη εμφάνιση (έχει συμμετάσχει σε Motocross) ενώ εντυπώσεις έκλεψε ο μόλις 6χρονος !! Περικλής Καλμπένης (ΑΡΗΣ, Blata) με το κέφι του στην πρώτη του εμφάνιση!!Kalmpenis1low

3 fragkos Tskrik ZampΣτην κατηγορία MiniGP1, ο κυπελλούχος KidGP 2018 Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος (ΑΡΗΣ, IMR) συνέχισε με την φόρα που είχε στην νέα του κατηγορία κατακτώντας 2 πειστικές νίκες ενώ ο «αντίπαλός» του, ο Γιώργος Φασουλάκης (Ομάδα65, IMR) βρήκε άξιο αντίπαλο στο πρόσωπο του Σπύρου Αντωνίου (ΦΙΑΜ, IMR) με τον οπ2 Koraki Konstantinaοίο εναλλάχθηκε στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα, σε μια μονομαχία που έφερε τους 2 νεαρούς πολύ κοντά στο Μαυρόπουλο. Η έτερη κορασίδα Κοράκη, άφησε για ένα ΣΚ το αγαπημένο της αγωνιστικό ποδήλατο και συμμετείχε, με επιτυχία και αυτή, για 1η φορά σε αγώνα MiniGP!

4 PirpilidisΣτα «μεγάλα παιδιά», στο IMR Cup, ο Γιώργος Φράγκος (Ομάδα 65) με φρέσκιες διεθνείς εικόνες, ξεκίνησε την χρονιά με 2 νίκες αλλά η πιο «στρητάδικη» εμφάνιση του Νίκου Ζαμπετάκη (Ομάδα 65) τον βοήθησε να πιέσει τον Φράγκο δείχνοντας ότι η χρονιά θα έχει έντονο ενδιαφέρον! Λίγο πίσω τους ο Κώστας Τσικρικάς (ΦΙΑΜ) μάλλον δεν κατάφερε να προσαρμοστεί γρήγορα στην Kartmania αλλά σίγουρα σε Αττικό περιβάλλον θα επηρεάσει τις εξελίξεις. Μαζί με το IMR Cup και ο γερόλυκος Νίκος Λιόλιος (Ομάδα65, IMR), μοναδική συμμετοχή στην κατηγορία Open PitBikes, ο Λιόλιος που είναι πλέον, με διαφορά, ο ρέκορντμαν συμμετοχών σε αγώνες του MiniGP Cup.

Με συνολικά «δίτροχη υφή» το Σαββατοκύριακο στα Μέγαρα αφού στην δημοτική εκδήλωση «Μεγάρων Γη» (http://visitmegara.gr/9i-megaron-gi-sta-pefkakia-1-4-septemvriou/ ) όπου προβάλλονται τα τοπικά προϊόντα, η ΛΕΜΜεγάρων και ο misterTrial Λ.Πίππος θα εκθέσουν ένα ακόμα «προϊόν» των Μεγάρων, τον μοτοαθλητισμό.

Βίντεο Αγώνα

Περισσότερα Βίντεο

1ος γύρος, 8 Ιουλίου 2018, Kartodromo

Το βίντεο!!!

Στιγμιότυπα από τον 1ο αγώνα του MiniGP 2018.Περιγραφή εδώ, αποτελέσματα εδώ. Ευχαριστούμε θερμά τον Θεοδόση Τζαβάρα για την εικονοληψία και τον Δημήτρη Γεράρδη για την συναρμογή. (έκτακτη συμμετοχή με drone: Σωτήρης Στυλιάδης)

4ος Αγώνας - 8 Οκτωβρίου 2017 - Kartodromo

2ος - 3ος αγώνας - 10 Σεπτεμβρίου 2017 - Μέγαρα

1ος αγώνας - 16 Ιουλίου 2017 - Αφίδνες - Kartodromo

3ος Αγώνας - 11 Σεπτεμβρίου 2016 - Μέγαρα

Δελτία Τύπου

MiniGP-MiniTrial-MiniMX

ΑΡΗΣ ΑΣ

Χρονομέτρηση