Φινάλε με απίθανες ισορροπίες!

Σε μια χειμωνιάτικη  αλλά καθόλου κρύα ατμόσφαιρα έπεσε η αυλαία του φετινού MiniGP Cup. Ο 3ος προγραμματισμένος αγώνας έγινε Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στο καθιερωμένο Kartodromo στις Αφίδνες, με την συμμετοχή πολλών αθλητών και με βασικό πρωταγωνιστή τον καιρό αφού η διακοπτόμενη βροχή ανάγκασε διοργανωτές και συμμετέχοντες να ισορροπούν διαρκώς ανάμεσα σε πρόσφυση, ασφάλεια και διασκέδαση, να τα καταφέρνουν δε, στο τέλος, πάρα πολύ καλά αμφότεροι!!

Αγωνιστικά, σ

την κατηγορία KidGP, ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος (Ο65, IMR) διατήρησε το αήττητο για όλο το 2018 και κατέκτησε φυσικά τον 2ο του τίτλο στην κατηγορία με τον Γιώργο Φασουλάκη (Ο65, IMR) να κάνει την πιο δυνατή του εμφάνιση φέτος και να παίρνει 2 δεύτερες θέσεις (το MiniGP Cup έχει πλέον 2 σκέλη σε κάθε αγώνα) χωρίς να απειληθεί από τον Σπύρο Αντωνίου (ΦΙΑΜ, IMR) με τον μικρότερο σε ηλικία όλων, τον μόλις 8χρονο Παναγιώτη Κολλάρο (ΑΡΗΣ, Yamaha) να παίρνει, λόγω του καιρού, ένα «συμπυκνωμένο» βάπτισμα του πυρός. Αισθητή η απουσία του Σαράντη Γεωργιάδη που δήλωσε συμμετοχή αλλά δεν μπόρεσε να κατέβει στον αγώνα.

Εύκολα σαν ανταγωνισμός (απουσίασε εκτάκτως ο Σ.Φουρθιώτης), δύσκολα λόγω καιρού (έπεσε αλλά συνέχισε) τα πράγματα για τον Βασίλη Παντελεάκη (ΑΡΗΣ, RMU) στην MiniGP1, κέρδισε πάντως το ένα σκέλος που έγινε (στο 2ο σκέλος η βροχή δυνάμωσε πολύ και το σκέλος ματαιώθηκε στην εκκίνηση) με 2ο τον πεισματάρη Κορίνθιο Γιάννη Παλιογιάννη (ΜΟΛΠ, Kayo).

Η κατηγορία MiniGP1 διεξάγεται μαζί με την κορυφαία MiniGP όπου ο Γιώργος Γερακιανάκης (ΑΡΗΣ, Honda) κέρδισε με άνεση δοκιμές και το ένα σκέλος που έγινε αντίστοιχα αφού ο μεγάλος του αντίπαλος και Κυπελλούχος της κατηγορίας Νίκος Ελευθεριάδης (Ο65, IMR) δεν βολεύθηκε καθόλου στις συνθήκες του αγώνα και έμεινε στην 2η θέση που του εξασφάλισε τον τίτλο.

Για 2η συνεχόμενη φορά είχαμε καταπληκτικούς αγώνες (κοινούς όπως πάντα) στις κατηγορίες Open PitBikes και IMR Cup με τον Σωτήρη Στυλιάδη (ΑΡΗΣ, IMR) να παλεύει με νύχια και δόντια με τον διπλό νικητή του προηγούμενου αγώνα Αλέξανδρο Αρναουτάκη (Ικαρος, IMR) ειδικά στο 2ο σκέλος και να κατακτά τον τίτλο της κατηγορίας Open PitBikes με 2 νίκες. Ο Αρναουτάκης είχε μια πτώση στο α’ σκέλος αλλά συνέχισε και τερμάτισε 4ος. Ο  «παλιός» Νίκος Λιόλιος (Ο65, IMR) πήρε τις 3 “τριτιές», αφού ήταν ο Ηλίας Δίπλας (Αρτεμις, IMR αυτός που οδήγησε με κέφι στο α΄ σκέλος και πήρε μια δευτεριά αλλά «ατύχησε» στο β΄, αντίθετα με τον Αντώνη Καλέμη (Ο65, IMR) ο οποίος οδήγησε καλύτερα στο β΄σκέλος και είχε ωραίες μάχες με τον αειθαλή Μιχάλη Σπηλιώτη (ΑΡΗΣ, IMR) και τον φανατικό Νίκο Γεωργόπουλο (Ο65, Kayo).

Μια πτώση στο α΄ σκέλος του Κυπελλούχου IMR Cup πλέον (για 2η συνεχόμενη φορά) Γιάννη Λογοθέτη (Ο65) άνοιξε τον δρόμο για την πρώτη νίκη στον λάτρη του θεσμού Νίκο Παναγιωτόπουλο (Ο65) που ήταν και ο νικητής της ημέρας παρά την νίκη στο β’ σκέλος του Λογοθέτη. Σχετικά άκεφος ο Γιώργος Φράγκος (Ο65) κράτησε πίσω του πάντως τον Κώστα Τσικρικά (ΦΙΑΜ).

Το ιδιαίτερο κέφι και ο ενθουσιασμός στις απονομές, σφράγισε την κοινή πεποίθηση ότι το MiniGP Cup θα γνωρίσει ακόμα καλύτερες ημέρες το 2019!!.

ΑΡΗΣ ΑΣ

arislogo

  • Πεντέλη - Pendeli
  • Αττική - Attica, 152236
  • Ελλάδα - Greece
  • +30-210-8049641
  • aris@amotoe.gr