Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, το περασμένο Σάββατο, στην κατάμεστη αίθουσα συμβουλίων & εκδηλώσεων του πάντα φιλόξενου Δημαρχείου Π.Πεντέλης, έγινε η τελετή απονομών του MiniGP Cup 2015 αλλά και του IMR Cup 2015 από τον ιδρυτή και διοργανωτή του MiniGP, το αθλητικό σωματείο ΑΡΗΣ Πεντέλης. Τελετή που εξελίχθηκε σε μια μικρή γιορτή που απόλαυσαν όλοι.

MiniGP

Παρόντες οι περισσότεροι από τους διακριθέντες του 2015 (έλειψαν όσοι διαμένουν μακριά από την Αθήνα) με πολλούς φίλους και γνωστούς οι οποίοι άκουσαν μια σύντομη αναφορά στην πλούσια ιστορία του σωματείου, μια αντίστοιχη για το MiniGp Cup, τα σχέδια για το 2016 αλλά και πολλές ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τους λιλιπούτειους (και όχι μόνο) πρωταγωνιστές του 2015, δηλώσεις σχετικά με τους στόχους τους, σε πολλές περιπτώσεις διεθνείς (!) για το 2016.

Το πρόγραμμα έκλεισε με την κοπή της πίτας του συλλόγου που έδωσε και το σήμα για το –οικογενειακής ατμόσφαιρας- πανηγυράκι που στήθηκε από το Πεντελικό μοτοσυκλετιστικό σωματείο.

Ευχαριστούμε όλους για την χαμογελαστή και δυναμική παρουσία τους καθώς και την Ελένη Παντελεάκη και την Μαρία Παπαπαύλου για τις όμορφες φωτογραφίες.

IMR Cup MiniGP 1 Kid GPa l

ΑΡΗΣ ΑΣ

arislogo

  • Πεντέλη - Pendeli
  • Αττική - Attica, 152236
  • Ελλάδα - Greece
  • +30-210-8049641
  • aris@amotoe.gr